fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDirektor i šef obezbjeđenja tivatskog aerodroma oslobođeni odgovornosti

Direktor i šef obezbjeđenja tivatskog aerodroma oslobođeni odgovornosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Direktor tivatskog Aerodroma i šef tamošnjeg obezbjeđenja oslobođeni su disciplinske odgovornosti, jer je u postupku utvrđeno da nijesu počinili povredu radne obaveze, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore (ACG).

“Na osnovu sprovedenog postupka utvrđivanja odgovornosti zaključeno je da nema elemenata odgovornosti dvojice zaposlenih, s obzirom na to da su u konkretnoj situaciji savjesno postupili”, navodi se u saopštenju kompanije.

Iz kompanije je krajem novembra saopšteno da su podnijeli krivičnu prijavu i pokrenuli disciplinski postupak protiv troje zaposlenih na Aerodromu Tivat.

Oni su objasnili da su direktor tivatskog Aerodroma, šef bezbjednosti i službenik, bez odobrenja, na službeni izlaz administrativne zgrade iznijeli dva paketa većih gabarita i putnu torbu nepoznate sadržine.

Prethodno je, prema nalogu izvršnog direktora ACG Gorana Jandreoskog i njegovog zamjenika Petra Radulovića, uz konsultacije sa Odborom direktora, pokrenuta interna istraga, tokom koje su od aktera događaja uzete izjave.

Iz ACG su kazali da su zaposleni, koji su bez znanja nadređenih i neovlašćeno iznjeli nepoznate predmete, tvrdili da su u paketima i torbi bile lične stvari bivšeg šefa bezbjednosti.

Iz ACG su tada saopštili da očekuju da policija utvrdi punu istinu, kako bi bili sigurni da kompanija nije oštećena ni za cent ili bilo koji dokument.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Predlog za povećanje dječjeg dodatka bez podrške

Podgorica, (MINA) – Skupštine nije prihvatila predlog poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA da se...