fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDavanje aerodroma u zakup nije u interesu Crne Gore

Davanje aerodroma u zakup nije u interesu Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Davanje aerodroma u zakup, kao model valorizacije, nije u interesu Crne Gore, ocijenili su iz Socijaldemokrata (SD).

Kandidatkinja za poslanicu te partije, Marija Blagojević, kazala je da je, što se tiče davanja aerodroma u zakup, stav te partije nepromijenjen od onog momenta kada su ga prvi put saopštili.

“Smatramo, a to smo argumentima i dokazali, da ovaj model valorizacije aerodroma nije u interesu Crne Gore”, rekla je Blagojević agenciji Mina-business.

Ona je, komentarišući navode da se u toj partiji za aerodrome bore samo zbog činjenice da njima upravlja njihov kadar, odgovorila da su se od samog početka priče o davanja aerodroma u zakup bavili samo i isključivo činjenicama.

“Naši najveći stručnjaci i profesionalci su analizirali svu dostupnu dokumentaciju u vezi sa ovim poslom iz koje je proistekao taj naš stav koji smo, svaki put, javno branili argumentima koji su do dan danas ostali nepobitni. Stoga, navode da se za aerodrome borimo zbog činjenice da njima upravlja naš kadar odbacujemo”, zaključila je Blagojević.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...