fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrna Gora oduševila poznate influenserke iz Srbije

Crna Gora oduševila poznate influenserke iz Srbije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poznate influenserke iz Srbije koje borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori u organizaciji Nacionalne turističke organizacije (NTO) upoznale su se sa turističkom ponudom države za luksuzni turizam kroz obilaske luksuznih rizorta, hotela, restorana, vinarija i seoskih domaćinstava.

Influenserke, među kojima su Dragana Mićalović, jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije, zvijezda serija Igra Sudbine i Sinđelići, Jovana Kvržić, uticajna travel blogerka koja je obišla gotovo 80 zemalja svijeta, Aleksandra Dobrić, poznati model i life & style influenserka, Jelena Karakaš, glavna i odgovorna urednica BURO. Serbia, vodeće online platforme posvećene modi i luksuzu, kao i Tara Đukić, web urednica prestižnog magazina ELLE, nijesu krile oduševljenje Crnom Gorom.

“Jutra pored mora, miris soli i dugi zalasci – šta bismo više mogli da poželimo”, poručile su poznate influenserke.

Ove mlade dame prethodnih dana su imale priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Crne Gore za luksuzni turizam kroz obilaske luksuznih rizorta, hotela, restorana, vinarija i seoskih domaćinstava.
Prema njihovim riječima otkrile su drugačiju Crnu Goru, koja sa svojom ponudom može da parira najprestižnijim svjetskim luskuznim destinacijama.

Predstavnica magazina ELLE, Tara Đukić, rekla je da joj je to jedinstveno iskustvo omogućilo da upozna drugu stranu Crne Gore, ljude koji su na pravi način iskoristili njenu divlju, a nestvarnu ljepotu, prirodu i potencijale, što su zapravo dugo godina i čekali.

„Taj spoj osjećaja kao da si negdje daleko od naših prostora, a sa druge strane njena toplina i udobnost, čine je nezamenljivom destinacijom. Jutra pored mora, miris soli i dugi zaslasci – šta bismo više mogli da poželimo? Od najupečatljivijih utisaka definitivno jedinstveni One & Only. Radujemo se narednim avanturama“, rekla je Đukić.

Glumica Dragana Mićalović kazala je da joj je velika čast što je uspjela da upozna Crnu Goru na neki drugačiji način, u pravom smislu njene ljepote.

„Ne znam koji bih dio od svega viđenog izdvojila jer je svaka lokacija posebna i magična na svoj način. Luštica, Portonovi, jedan od omiljenih restorana a mogu reći i jedan od najboljih restorana u svijetu je definitivno restoran Ćatovića Mlini, a poseban je i Marea Porto Montenegro. S punim pravom mogu reći da je Crna Gora postala sigurno centar svijeta“, rekla je Mićalović.

Glavna i odgovorna urednica BURO. Portala, Jelena Karakaš, već godinama dolazi u Crnu Goru koja je među njenim omiljenim destinacijama za uživanje.

Kako ističe, drago joj je što je baš ovdje da otvori sezonu odmora, a posebno zadovoljstvo joj predstavlja što istražuje čarobnu Boku, koja je uvijek iznova iznenadi i oduševi.

Poznati model i influenserka, Aleksandra Dobrić, zahvalila se NTO na pozivu.

„Crna Gora, a pogotovo crnogorsko primorje je jedna od mojih omiljenih destinacija, kojoj se uvek rado vraćam. Sve pohvale za kvalitet usluge kao i širok izbor raznovrsne ponude, prilagođene svim potrošačkim grupama“, kazala je Dobrić.

Poseban utisak Crna Gora je ostavila na travel influenserku Jovanu Kvržić, koja kao iskusni putnik koji je obišao gotovo 80 zemalja svijeta, kaže da naša zemlja može da stane rame uz rame sa svjetskim luksuznim destinacijama.

Ona je posebno oduševljena Lušticom, a kako ističe ponuda je ogromna, kako za luksuzni turizam tako i za neke druge budžete.

„Vjerujem da će naša posjeta doprinijeti imidžu Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije u regionu i šire i da ćete ove godine imati mnogo posjetilaca kako iz Srbije, tako i iz okolnih zemalja“, navela je Kvržić.

Predstavnica Luštica Bay, Kristina Jonica, kazala je da je pravo zadovoljstvo biti jedan od domaćina našim, takoreći, digitalnim ambasadorima, čiji utisci, riječi i slike putuju daleko, savlađujući tako granice fizičkog svijeta.

„Ovi i ovakvi ambasadori su imali priliku da se upoznaju sa uzbudljivim sadržajima našeg projekta i ovog grada u nastajanju“, dodala je Jonica.

Predstavnik hotela Blue Kotor Bay, Paun Nicović, kazao je da se uvijek sa zadovoljstvom odazivaju inicijativama NTO.

„Savremeni kanali komunikacije donose pregršt benefita za sve nas i broj ljudi kojima se možemo predstaviti na ovaj način je ogroman. U ovom trenutku kada je globalna situacija neizvjesna, mislim da smo svi svjesni važnosti čvršćeg povezivanja regiona“, naveo je Nicović.

Ova studijska posjeta se realizuje uz podršku hotela Blue Kotor Bay i One & Only, hotelske grupe Casa Del Mare, marine Porto Montenegro, turističkog naselja Luštica Bay, restorana Ćatovića Mlini i lokalnih turističkih organizacija Tivta, Herceg Novog i Kotora.

NTO organizuje Influenser kampanju na važnim emitivnim tržištima, među kojima je tržište regiona. Posjeta influensera sa kojim veliki dio današnjih turista voli da se identifikuje pozicionira Crnu Goru kao destinaciju u trendu, i doprinosi boljoj vidljivosti turističkih potencijala CG koji nisu u dovoljnoj meri prepoznati, kao što su prirodne ljepote sjevera CG i adrenalinski turizam, ali i promociji luksuznog turizma kroz posjetu novim rizortima.

NTO će i u narednom periodu nastaviti sa organizacijom studijskih posjeta influensera, novinara i glumaca kojima će predstaviti turističku ponudu Crne Gore s akcentom na sjeverni region.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije