fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCKB najbolja banka u Crnoj Gori

CKB najbolja banka u Crnoj Gori

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorska komercijalna banka (CKB) proglašena je, drugu godinu zaredom, za najbolju banku u Crnoj Gori u izboru uglednog finansijskog magazina Global Finance-a.

Priznanje za najbolju banku u Mađarskoj Global Finance je dodijelio je vlasniku CKB-a, mađarskoj OTP banci.

Glavni izvršni direktor CKB, Pal Kovacs, saopštio je da je priznanje Global Finance-a potvrda da u banci rade prave stvari, na pravi način.

„Pored izuzetnih poslovnih rezultata u svim segmentima poslovanja, koji se zasnivaju na izvrsnom odnosu sa klijentima i društvenom zajednicom u cjelini, nastojimo da naše poslovno putovanje iz godine u godinu činimo digitalnijim, sigurnijim, stabilnijim i jednostavnijim“, rekao je Kovacs.

On je dodao da banka ulaže konstantne napore da klijentima ponudi najbolje i jedinstveno bankarsko iskustvo, uz predanost inovacijama i tehnološkom razvoju.

Iz CKB su kazali da nagrade koje dodjeljuje Global Finance predstavljaju pouzdan standard izvrsnosti za globalnu finansijsku zajednicu, uz zadovoljenje mnogih kriterijuma, kao što su rast aktive, inovativnost proizvoda, razvoj poslovanja i liderstvo u digitalnoj transformaciji, oslanjajući se na ocjene finansijskih analitičara, konsultanata i predstavnika korporativnog sektora širom svijeta.

“U narednom period očekujem da, kao savremena banka, nastavimo partnerski odnos u svim važnim projektima crnogorske ekonomije, zadržimo diferenciranost na tržištu na osnovu povjerenja, sigurnosti i uslužne efikasnosti, dodatno snažeći već izgrađen i izuzetno vrijedan CKB brend koji je prepoznat i na međunarodnom nivou,” zaključio je Kovacs.

Najčitanije

policija, Podgorica

Za 24 sata 19 saobraćajnih nezgoda


Podgorica, (MINA) – U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se 19 saobraćajnih...