fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCentreVille Hotel & Exeriences mijenja ime u CUE Podgorica

CentreVille Hotel & Exeriences mijenja ime u CUE Podgorica

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – CentreVille Hotel & Exeriences 1. januara zvanično mijenja ime u CUE Podgorica.

Vlasnička kompanija H Hospitality Collection, sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, otvorila je CentreVille Hotel & Expericences u The Capital Plaza kompleksu u novembru 2016. godine.

Odlukom da izvrši ribrending svojih hotela, H Hospitality Collection je promijenila ime u Story Hospitality, a daljom podjelom svojih hotelskih brendova preimenovala brendove sa pet zvjezdica u Story Hotels & Resorts, a brendove sa četiri zvjezdice u CUE Hotels.

Generalna menadžerka hotela, Jelena Ognjenović, kazala je da su za četiri godine postojanja uložili mnogo truda kako bi hotel pretvorili u ono što imaju danas – najinspirativnije mjesto za boravak u Podgorici.

„Hotel predstavlja moderan, šik i urban ambijent koji pruža nezaboravno i uzbudljivo iskustvo i ujedno osjećaj porodične udobnosti. Promjenom imena želimo definisati novi koncept hotela u kojem se primjenjuje moto Unplug & Play“, navela je Ognjenović u saopštenju.

Time CUE Podgorica, kako je dodala, poziva goste da se isključe iz virtuelnog i zarone u stvarnost, te da uživaju u uzbudljivim vezama među putnicima koji dolaze iz različitih kultura.

Od samog otvaranja, hotel je u kratkom vremenskom periodu postao centar zbivanja, kao što mu je i prvobitno ime značilo: centar grada. Ne samo zbog odlične lokacije, već zbog duha urbanog jezgra metropola poput Pariza, Londona i Njujorka, te originalnog koncepta hotelske dobrodošlice u kojem goste na ulazu dočekuje dnevna soba, The Living Room, umjesto standardne recepcije.

“Ideja da se izvrši ribrending potekla je pretprošle godine, ali je zbog cjelokupne situacije sa pandemijom u svijetu i kod nas realizovana sada. Pomenuti hotelski brendovi će se širiti u budućnosti, zato su osmišljeni da nose jake poruke“, kazala je Ognjenović.

Ona je objasnila da riječ cue (kju) u prevodu znači šlagvort, znak, replika, signal za akciju i nagovještaj. Simbolika novog naziva zamišljena je da transformiše, da pruži razigrano okruženje, živopisan boravak i socijalnu interakciju, namijenjene modernim urbanim putnicima koji imaju visoka očekivanja.

Butik-hotel na šest spratova nudi gostima 122 udobne sobe i luksuzne apartmane, savremeno opremljene konferencijske sale, galerijski prostor i jedinstvenu terasu na krovu hotela, koja pruža pogled na Podgoricu.

Najčitanije