fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBudva uspješno predstavljena na sajmu turizma u Beogradu

Budva uspješno predstavljena na sajmu turizma u Beogradu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Budva (TOB) uspješno je predstavila kompletnu ponudu budvanske rivijere na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.

TOB je tokom četiri dana samostalnog nastupa na sajmu, koji je trajao do nedjelje, predstavila prirodne ljepote, plaže, istorijske spomenike, događaje iz oblasti kulture, zabavne manifestacije, gastronomsku ponudu i smještajne kapacitete.

Direktorka TOB-a, Maja Liješević, kazala je da vjeruje da će srpski turisti i u toku naredne ljetnje sezone biti u samom vrhu po broju dolazaka i noćenja na budvanskoj rivijeri.

„Imajući u vidu da Srbija predstavlja veoma značajno tržište za nas, TOB pristupa sa posebnom pažnjom promociji u toj zemlji. Tokom prošle godine, gosti iz Srbije su bili na drugoj poziciji po broju dolazaka i broju noćenja, ostvarivši blizu milion noćenja”, rekla je Liješević.

Na štandu TOB-a je, prvog dana sajma, organizovan koktel za prijatelje i predstavnike medija kojem su prisustvovali i mnogobrojni turistički poslenici iz Crne Gore i Srbije, kao i crnogorski ambasador u Srbiji, Tarzan Milošević. Atmosferu je primorskim pjesmama uljepšao ansambl Kult iz Beograda.

Štand je, kako je saopšteno iz TOB-a, drugog dana posjetila poznata džez pjevačica iz Beograda, Lena Kovačević.

Tokom sajma je organizovana nagradna igra, a svi pratioci Facebook i Instagram stranice TOB-a (budva.travel) koji su se fotografisali na štandu, bili su u prilici da osvoje vrijedne nagrade koje su pripremili predstavnici TOB-a u saradnji sa turističkom privredom grada.

Aranžmane u hotelima poklonili su Villa Geba, hoteli Splendid, Aleksandar u Rafailovićima, Falkensteiner Montenegro, WGrand, Tre Canne, Budva, Park i Obala.

Srećnim dobitnicima večere u svojim objektima poklonili su restorani Porto, Obala, Jadran, Zeleni gaj i Tropico.

Besplatne komplete karata za Sea Dance poklonila je EXIT fondacija, a Aqua park u Budvi takođe je poklonio besplatne ulaznice.

TOB je u Beogradu prvi put predstavila nove kataloge aktivnog odmora, plaža i privatnog smještaja, a na LED ekranima na štandu brojni posjetioci su imali priliku da vide i nove video materijale.

Na prostoru od 105 kvadrata moderno dizajniranog štanda, pored predstavnika TOB-a, bili su prisutni i predstavnici lokalne samouprave i turističke privrede Budve, odnosno Villa Geba sa Svetog Stefana, petrovački hoteli Melia i WGrand, budvanski Park i Pozzo, hotel Aleksandar u Rafailovićima i turistička agencija Explorer Montenegro.

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je ove godine organizovan pod sloganom Put pod noge, turističku ponudu predstavilo je više od 900 izlagača iz 40 zemalja, uz prisustvo značajnog broja poslovnih posjetilaca iz svih djelova svijeta.

Najčitanije