fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBesplatni digitalni servisi za crnogorske privrednike

Besplatni digitalni servisi za crnogorske privrednike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – BI Consulting kreirao je portal za besplatno preuzimanje digitalnih poslovnih servisa, pod nazivom digitalnasolidarnost.me, saopšteno je iz te kompanije.

„Osluškujući potrebe privrednih subjekata, posebno onih najosjetljivijih na snažne ekonomske udare, crnogorski provajder BI Consulting kreirao je portal za besplatno preuzimanje digitalnih poslovnih servisa“, navodi se u saopštenju.

Preduzeća mogu besplatno uploadovati svoje servise koje žele ustupiti bez nadoknade, a svi korisnici koji to žele, mogu ih preuzeti besplatno.

“Aktuelna situacija sa novim koronavirusom uslovila je inteziviranje digitalnog poslovanja u cijelom svijetu, a u Crnoj Gori se ide u korak sa ubrzanim prilagođavanjem na nove uslove poslovanja“, kazali su iz te kompanije.

Prema njihovim riječima, važnost iniciranja pokreta Digitalna solidarnost prepoznata je od
Ministarstva ekonomije, koje je potvrdilo svoju punu podršku.

„Pored BI Consultinga kao inicijatora, portal u tehničkom dijelu podržava kompanija Softing, dok marketing komunikacije osmišljava i realizuje agencija BI Communication“, dodaje se u saopštenju.

Pokret Digitalna solidarnost zaživio je i u okruženju, a svi zainteresovani privrednici koji imaju digitalne servise čijim besplatnim plasmanom žele podržati crnogorsku poslovnu zajednicu, mogu ih odmah uploadovati na portal digitalnasolidarnost.me.
(kraj) sni

Najčitanije