fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAplikacija Glovo stigla u Crnu Goru

Aplikacija Glovo stigla u Crnu Goru

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glovo, aplikacija za isporuku na zahtjev, koja omogućava korisnicima da naručuju ili šalju bilo koji proizvod u okviru gradske zone, počinje sa poslovanjem i u Podgorici, poslije uspješnog starta u mnogim zemljama Evrope.

Glovo je multifunkcionalna aplikacija koja korisnicima omogućava dostavu bilo čega – od hrane i namjernica iz supermarketa, poklona iz omiljenih prodavnica i cvijeća, pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata unutar grada.

„Aplikacija je jednostavna za korišćenje, a građani Podgorice od sada imaju pristup različitim kategorijama odnosno najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama i apotekama, iz kojih mogu naručiti apsolutno sve što požele“, navodi se u saopštenju kompanije Glovo.

Ono što ovu aplikaciju čini jedinstvenom je opcija “anything”, odnosno „bilo šta“, preko koje korisnici mogu naručiti dostavu skoro svega što im je u tom trenutku potrebno.

„To može biti pasoš, ukoliko ste na aerodromu i shvatili ste da ste ga ostavili kod kuće, punjač ili telefon ako ste na sastanku, a njega ste zaboravili u kancelariji, poklon za rođendan važne osobe kojeg ste se upravo sjetili, ili pak domaći ručak, koji želite da pošaljete dragoj osobi i uljepšate joj dan“, dodaje se u saopštenju.

Kompanija konstatno proširuje saradnju sa raznovrsnim partnerima, uključujući restorane, supermarkete i apoteke, ali i gradove u kojima posluje, kako bi korisnici aplikacije iz mnogih gradova imali pristup najrazličitijoj ponudi i omiljenim radnjama za kupovinu.

Visoka tehnološka razvijenost aplikacije omogućava korisnicima da prate dostavu narudžine na mapi grada u svakom trenutku.

Naručeni proizvodi će sa lakoćom biti dostavljeni u najkraćem roku uz pomoć čuvanih Glovo dostavljača, takozvanih Glovera, koji su svakodnevno u gradu spremni da dostave sve što je potrebno svakom korisniku.

„Osim automobila, Gloveri sa karakterističnim žutim torbama koriste i bicikle i skutere kao sredstvo isporuke, po kojima su i poznati u svijetu, kako bi se rasteretio gradski saobraćaj i ostvario pozitivan uticaj na očuvanje životne sredine“, navodi se u saopštenju.

Dodatna pogodnost za sve Glovo korisnike je mogućnost da zarade poseban bonus pozivanjem prijatelja u aplikaciju.

Korisnici Glovo aplikacije mogu dobiti pet EUR kredita za svakog novog prijatelja kojeg dovedu u aplikaciju.

„Da bi pozvali prijatelje i dobili pet EUR korisnici mogu da kliknu na ikonu poklona u gornjem desnom uglu Glovo početne stranice, dobiju svoje personalizovane kodove i podijele sa prijateljima. Nakon što njihov prijatelj koristi kod za prvo naručivanje, korisnici će dobiti pet EUR koje mogu iskoristiti za sledeću porudžbinu“, objasnili su iz kompanije.

Glovo je prva aplikacija za dostavu u više kategorija i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovana je u Barseloni 2015. godine, a posluje u 750 gradova u 22 zemlje.

Aplikacija povezuje korisnike sa restoranima, lancima prehrambenih proizvoda, apotekama i maloprodajama, a takođe uključuje i kategoriju „bilo šta“ koja omogućava korisnicima da naruče šta god žele.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...