fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAngažuju agente za terensku prezentaciju

Angažuju agente za terensku prezentaciju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Preduzeće EPCG-solar-gradnja je, u cilju realizacije projekata Solari 3000 + i Solari 500, odlučilo da privremeno angažuje agente za terensku prezentaciju ovog veoma značajnog projekta.

Izvršioci se traže za opštine Podgorica, njih 16, Nikšić osam, Kotor, Herceg Novi, Ulcinj, Bar i Budva po četvoro, kao i Danilovgrad, Cetinje, Bijelo Polje, Berane i Pljevlja po dvoje.

“Uslov za prijavu je završena srednja škola, III ili IV nivo kvalifikacije, a izvršioci će biti angažovani na vremenski period od mjesec, uz mogućnost produženja”, navodi se u saopštenju.

Početna mjesečna neto naknada za ovo angažovanje iznosi 200 EUR, koja se uvećava zavisno od stepena aktivnosti i učešća izvršilaca u promociji projekta, a što će se bliže definisati odgovarajućim ugovorom.

Prijave za angažovanjem se mogu podnositi pet dana od objavljivanja poziva, na adresu EPCG SOLAR GRADNJA, ulica Vuka Karadžića br. 2, Nikšić ili na e-mail adresu [email protected] sa naznakom: prijava za agenta za promociju projekta Solari 3000 + i Solari 500 +.

Za dodatne informacije na raspolaganju je broj 040/204-123.

Elektroprivreda i Eko fond raspisali su javni poziv za učešće u projektu Solari 3000+ i Solari 500+.

Predmet javnog poziva je finansiranje i subvencioniranje korisnika za kupovinu i ugradnju fotonaponskih sistema snage do deset kilovati (kW) za individualne stambene objekte, odnosno za fonaponskih sistema snage do 30 kW za preduzeća i pojedince, vlasnike poslovnih objekata.

Iz sredstava Eko-fonda, koja se obezbjeđuju shodno odrebama Zakona o životnoj sredini i Zakona o zaštiti od negativnih uticaja klimatskih promjena, uz prethodnu saglasnost Vlade, obezbijediće se petina sredstava za realizaciju projekta, kroz dodjelu subvencije od 20 odsto za ugradnju fotonaponskih panela za domaćinstva, pravna i fizička lica.

Projekat Solari 3000+ i Solari 500+, vrijedan 30 miliona EUR, predstavlja početak energetske tranzicije u Crnoj Gori i jednu od najznačajnijih investicija u energetskom sektoru u posljednjih 40 godina.

EPCG je osnovala društvo sa ograničenom odgovornošću EPCG-solar-gradnja koje će obavljati implementaciju ovog projekta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

uprava policije, berane, Sektor granične policije, Uprava carina, krijumčarenje robe, pucnjava

U saobraćajnoj nezgodi u Radovićima poginula jedna osoba

Podgorica, (MINA) – U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Radovići, na kružnom...