Naslovnica MINA Business Almara plaža nova ponuda Luštice Bay

Almara plaža nova ponuda Luštice Bay

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Novi grad na Jadranu, Luštica Bay, ponudiće posjetiocima i gostima ovog ljeta čak tri uređena kupališta, a već od sjutra vrata će otvoriti plaža Almara by Luštica Bay na Oblatnom.

Iz Luštice Development je saopšteno da će Almara by Luštica Bay dopuniti potražnju posjetilaca za mirnim, uređenim i bezbjednim plažama na otvorenom moru.

U ponudi su već plaža hotela Chedi koja je, pored gostiju, takođe namijenjena i drugim korisnicima, kao i Velja Spila, od ovog ljeta uređeno kupalište.

„Dio plaže ukupne površine od 820 kvadratnih metara ostaje za javnu upotrebu, a plaža lokalno poznata po organizaciji najvećih plažnih zabava u ranim večernjim satima i hot-spot za trendi mlade, ove godine pažnju će posvetiti i porodičnom odmoru. Kapacitet plaže je oko 200 mjesta“, navodi se u saopštenju.

U potpuno novom ambijentu, privatni operater, poznata ugostiteljska porodica Davidović, predvidjela je dva ugostiteljska objekta – plažni klub i mediteranski restoran, dok će površinu za odmor upotpuniti 17 džambo baldahina.

„Porodice sa malom djecom sigurno će uživati u kupališnom dijelu budući da je od luštičkog kamena pripremljen i obalom nasut najfiniji pijesak“, rekli su iz Luštice Development.

Otvaranjem Almare i ponudom sva tri kupališta, kompleks Luštica Bay pozicionira se kao destinacija uređenih plaža izuzetne ljepote za odmor i provod.

Porodica Davidović je ugledna ugostiteljska porodica iz Tivta koja upravlja sa nekoliko popularnih premijum gastro lokacija, kao što su Ribarsko selo, Al Posto Giusto i Adriatica Kamenari.

Najčitanije