fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAir Montenegro služiće građanima i ekonomiji

Air Montenegro služiće građanima i ekonomiji

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Air Montenegro, koji je danas počeo redovan komercijalni saobraćaj letom iz Podgorice za Beograd, služiće građanima i crnogorskoj ekonomiji i biti na raspolagnju državnim subjektima, saopštio je izvršni direktor nacionalne avio-kompanije Predrag Todorović.

On je kazao da mu je velika čast što obilježavaju početak redovnog komercijalnog saobraćaja.

“Iako je kompanija osnovana 8. februara, uspjeli smo za tri i po mjeseca da podignemo kompaniju na noge. Dvije stvari su nam davale energiju da uspijemo u ovom projektu – da služimo građanima Crne Gore i prije svega crnogorskoj ekonomiji i da budemo na raspolaganju državnim subjektima poput naše reprezentacije i svih onih sa kojima imamo zajednički cilj”, rekao je Todorović.

foto: Air Montenegro

Na letu je, kako je saopšteno iz kompanije, bio i ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović, koji će se u Beogradu sastati sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjanom Matić.

Milatović je rekao da mu predstavlja veliko zadovoljstvo što danas prisustvuje prvom komercijalnom letu nove nacionalne avio-kompanije Air Montenegro.

“Ovim je Vlada ispunila obećanje dato prije pet mjeseci da će Air Montenegro poletjeti prije glavne turističke sezone”, poručio je Milatović.

Predsjednik Odbora direktora Aerodroma, Nebojša Đoković, koji je takođe bio na prvom letu, kazao je da mu je velika čast što u ime kompanije Aerodromi može da poželi sreću novoj nacionalnoj avio-kompaniji, ugodne letove, veliki broj putnika i da šire broj destinacija.

Iz kompanije su podsjetili da se njihov redovan saobraćaj realizuje prema Beogradu, Banjaluci, Ljubljani i Frankfurtu.

Putnici karte mogu kupiti putem sajta airmontenegro.com, kao i putem turističkih agencija i globalnih distributivnih sistema.

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu