fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAddiko sjutra nudi nižu kamatnu stopu u okviru akcije

Addiko sjutra nudi nižu kamatnu stopu u okviru akcije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka će, u okviru Red Friday akcije, postojećim i novim klijentima koji se sjutra odluče da apliciraju za keš kredit omogućiti da ga dobiju uz 25 odsto nižu kamatnu stopu.

Iz banke su objasnili da ta atraktivna ponuda važi za sve uspješno realizovane zahtjeve podnesene isključivo na dan akcije, uz dodatnu pogodnost online apliciranja preko web site-a Addiko banke.

Klijenti uz kredit imaju mogućnost da izaberu i osiguranje.

Izvršni direktor za komercijalne poslove, Miloš Miketić, rekao je da u banci nastoje da prate trendove u načinu života klijenata i da im omoguće benefite koji će najbolje zadovoljiti njihove potrebe i navike.

„Ovog puta klijente ćemo nagraditi 25 odsto nižom kamatnom stopom za keš kredite i time ih podržati da donesu neke značajne odluke i olakšaju svakodneve životne izazove. Posebno ističemo mogućnost online apliciranja, što je u ovim specifičnim epidemiološkim okolnostima izuzetno značajno”, kazao je Miketić.

Direktor Sektora prodaje proizvoda na malo, Ognjen Mijušković, saopštio je da su dosadašnje Red Friday akcije bile veoma uspješne.

„Vjerujemo da će mogućnost da na primjer za iznos keš kredita od pet hiljada EUR, sa rokom otplate od pet godina, vratite ukupan iznos od 5,99 hiljada EUR, rezultirati još jednom uspješnom akcijom i pozitivnim reakcijama klijenata. Pored fantastične ponude i niže kamatne stope koju omogućavamo u petak, klijenti do kredita dolaze jednostavno, u kratkom roku i bez suvišne komunikacije i papirologije”, naveo je Mijušković.

Akcija Red Friday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan.

Zahtjev za kredit je moguće podnijeti u poslovnicama Addiko banke u Podgorici, Nikšiću, Bijelom Polju, Herceg Novom, Pljevljima, Baru, Budvi, Kotoru i Tivtu ili online putem web stranice addiko.me.

Najčitanije