fbpx
NaslovnicaMINA BusinessAbazović: Opština Tuzi da iskoristi razvojne potencijale

Abazović: Opština Tuzi da iskoristi razvojne potencijale

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Opština Tuzi bi trebalo da, uz još snažniju podršku Vlade, u što kraćem roku iskoristi razvojne potencijale koje ima, šta bi značajno poboljšalo kvalitet života njenih stanovnika, saopštio je vicepremijer Dritan Abazović.

On je sa ministrima ekonomskog razvoja i finansija i socijalnog staranja, Jakovom Milatovićem i Milojkom Spajićem, boravio u prvoj službenoj posjeti Opštini Tuzi i razgovarao da njenim predsjednikom Nikom Đeljošajem.

„Vlada je posvećena razvoju svih opština i zbog toga današnja radna posjeta ima za cilj da pokaže da je svaki dio teritorije Crne Gore od jednakog značaja za novoformiranu Vladu”, rekao je Abazović.

On je poručio da će nova Vlada, za razliku od prethodne, iskorijeniti svaki vid diskriminacije u odnosu prema Opštini Tuzi, naročito one koji se odnose na finansijski aspekt, kao i da će biti podrška svim razvojnim projektima.

Abazović je podsjetio i na ogroman značaj koji ta novoformirana Opština ima za Crnu Goru i ukazao na njene brojne razvojne potencijale.

Đeljošaj upoznao je predstavnike Vlade o svim problemima koje ta Opština ima, po pitanju finansiranja i realizacije drugih projekata.

Predstavnici Vlade su saopštili da su spremni da maksimalno pomognu pri rješavanju tih problema.

Najčitanije