fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Delti predstavljanje brenda Mafalda

U Delti predstavljanje brenda Mafalda

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Na centralnom štandu u šoping molu Delta City, u okviru programa podrške kreativnom preduzetništvu koji Glavni grad realizuje u saradnji sa Delta City-jem i kompanijom Strategist, ovog mjeseca svoje proizvode predstavlja brend.

Iz PG Biroa je saopšteno da inspiracija za kreiranje brenda Mafalda leži u kulturno-istorijskom bogatstvu Crne Gore, a njihovi proizvodi nastaju spajanjem ljubavi prema istoriji umjetnosti i modnom dizajnu.

“U fokusu Mafalde su proizvodi koji su lako nosivi i koji imaju savremen dizajn, pa tako kreiraju modne dodatke u formi torbi različitih namjena, cegera, novčanika i futrola za naočare”, navodi se u saopštenju.

Primarne motive, kako se dodaje, crpe iz crnogorske istorije umjetnosti, a pored svoje namjene, ovakva vrsta proizvoda je u isto vrijeme i vrsta materijalizovane prezentacije crnogorskog kulturnog nasljeđa, koja ukazuje na jedinstvenost crnogorske kulture i umjetnosti.

Od početka ove godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs do sada su svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Radionica Krpenka, Petit Paris Clothing, Flamingo Design, Mika rawbeauty, Radionica pašte, Agate i Sleppz Butts.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...