fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKrajem aprila konferencija Žene od uticaja

Krajem aprila konferencija Žene od uticaja

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Regionalna poslovna konferencija Žene od uticaja biće krajem aprila drugi put održana u Crnoj Gori.

Konferencija pod nazivom Žene od uticaja: Na sceni, ima za cilj da u Herceg Novom, od 26. do 28. aprila, okupi članice iz biznisa, javnog sektora, zdravstva, ekspertkinje iz brojnih oblasti, kao i ugledne žene u kulturi, umjetnosti i diplomatiji.

Konferencija je podijeljena u tri cjeline koje se bave poslovnom, političkom i scenom kreativnih industrija, a namijenjena je poslovnoj javnosti i unapređenju biznisa kroz forme diskusija, treninga i umrežavanja.

Organizatorke, Sanja Milosavljević iz Press Room-a i Jelena Vuletić iz Balance2Business, ove godine posebno akcentuju da projekat ima za cilj da podstakne profesionalni razvoj, preduzetništvo i inovacije.

„Vrijednost umrežavanja, dijeljenja iskustava i učenja od uspješnih ženskih liderki u različitim industrijama, je ono što vas očekuje tokom ove dvodnevne konferencije“, navodi se u saopštenju.

Konferencija će okupiti 200 najuspješnijih žena Zapadnog Balkana.

„Želimo da saznamo i od naših gostiju dobijemo uvide o poslovnoj sceni regiona i kakve su trenutne šanse i prilike za razvoj biznisa. Izazovi tržišta su brojni, ali usmjerenje će pomoći ženama“ rekla je Milosavljević koja je idejni tvorac projekta i dodala da smo svi danas „na sceni“, bilo da je to naše mikro ili makro okruženje.

Prema njenim riječima, dinamično društveno-ekonomsko okruženje u posljednjih nekoliko godina imalo je trajan uticaj na usvajanje novih trendova, pa smo svjesniji digitalnog odnosa sa medijima i komunikacije na mrežama.

„Ove godine naglašavamo važnost ženskih glasova i perspektiva u oblikovanju bolje budućnosti za sve. Metafora pozornice je tu da bismo prenijele poruku o preduzimanju akcije, unapređenju sebe i naših biznisa i stvaranju razlike, zbog koje smo autentični“, naglasila je Milosavljević.

Vuletić, koja je i članica Upravnog odbora Hipotekarne banke, dodala je da za svaku ženu rad na kontinuiranom ličnom i profesionalnom razvoju može biti jedna od najmudrijih odluka ikada.

Gosti na panelu o regionalnoj poslovnoj sceni Kuda plovi ovaj brod? daće odgovore na brojna pitanja.

Više informacija na www.zeneoduticaja.com

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije