fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZatvoren hotel Regent Porto Montenegro

Zatvoren hotel Regent Porto Montenegro

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Hotel Regent Porto Montenegro je, zbog trenutne epidemiološke situacije, privremeno zatvoren u ponedjeljak, saopšteno je iz menadžmenta hotela.

Iz menadžmenta su kazali da se nadaju da će hotel uskoro biti ponovo otvoren, prenosi Radio Tivat.

PR menadžerka hotela, Elena Ljiljanić, saopštila je da su prije zatvaranja menadžment i zaposleni u Regentu poštovali mjere Nacionalnog koordinacionog tima, kao i precizne procedure Intercontinental grupacije (IHG) kojoj pripadaju.

„Pomno pratimo situaciju i pridržavamo se svih aktuelnih mjera. Higijena, zdravlje i bezbjednost gostiju, posjetilaca i zaposlenih nam je tokom cijele ove situacije bilo na prvom mjestu pa smo se na korak zatvaranja hotela odlučili u cilju pozitivnog doprinosa suzbijanja Covida-19“, navela je Ljiljanić.

Iako je hotel zatvoren, većina zaposlenih radi od kuće, pa u Sektoru prodaje rade na pripremi i osmišljavanju kampanja za regionalno tržište koji će im, kako je kazala, biti u fokusu nakon otvaranja hotela.

„Želimo na taj način da motivišemo regionalne partnere i goste da ljetuju unutar ove izuzetne regije u kojoj se nalazimo“, zaključila je Ljiljanić.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...