fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZajedničkim zalaganjem vidljiv napredak u više oblasti

Zajedničkim zalaganjem vidljiv napredak u više oblasti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U Mojkovcu je, zajedničkim angažovanjem države, lokalne uprave i njegovih stanovnika, ostvaren vidljiv napredak u oblasti turizma, poljoprivrede, malog i srednjeg preduzetništva i zaštite životne sredine, ocijenio je predsjednik Skupštine, Ivan Brajović.

On je u čestitki povodom Dana Opštine Mojkovac, koji se obilježava sjutra, kazao da će sve razgranatija infrastrukturna mreža, sa kapitalnim projektom auto-puta Bar-Boljare, stvoriti prilike za planiranje i realizaciju projekata iz mnogih oblasti od interesovanja stanovnika Mojkovca, u prilog njihovom ličnom i razvoju države Crne Gore.

„Uvjeren sam da ćemo u periodu pred nama svjedočiti daljoj ubrzanoj modernizaciji Mojkovca, koji će biti sve poželjnije mjesto za ugodan život njegovih stanovnika svih generacija“, rekao je Brajović.

Brajović je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, dodao da se Crna Gora ponosi herojskom istorijom Mojkovca, a današnje generacije Mojkovčana posvećenim doprinosom NATO i evropskom putu Crne Gore pokazuju da su dostojni svojih slavnih predaka.

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...