fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZainteresovani za ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte

Zainteresovani za ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Korporacija za investicije i razvojne projekate, LNG Alliance, koja je već prisutna na tržištu Crne Gore, zainteresovana je za ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Potpredsjednik Vlade i ministar kapitalnih investicija, Ervin Ibrahimović, sastao se danas sa potpredsjednikom korporacije za investicije i razvojne projekate LNG Alliance, Dhananjoy Kumar Dasom.

“U toku otvorenog razgovora, potpredsjednik korporacije LNG Alliance, kompanije koja je već prisutna na crnogorskom tržištu, a zainteresovana je za ulaganja u crnogorske infrastrukturne projekte, Ibrahimoviću je izložio kratku prezentaciju djelokruga aktivnosti svoje kompanije”, navodi se u saopštenju.

Kao jedan od prioriteta, u ovoj fazi razgovora sa Ibrahimovićem, Das je istakao rastući obim aktivnosti na polju ulaganja u velike energetske infrastrukturne projekte i naglasio zainteresovanost i moguću saradnju na nekom od ključnih projekata prvenstveno u tom sektoru.

Ibrahimović je poručio da je energetska stabilnost cilj svake Vlade u svijetu, naročito u vremenima zdravstvene i ekonomske krize kojima smo svjedoci i da je priča o partnerstvu sa renomiranim kompanijama dočekana sa velikom afirmacijom za dalje razgovore.

“Ibrahimović je izrazio spremnost za što skoriji nastavak razgovora i pozvao potpredsjednika kompanije LNG Alliance da, nakon inicijalnog sastanka, započnu narednu fazu razovora kako bi se saradnja sa kredibilnim i pouzdanim partnerom na obostrano zadovoljstvo konkretizovala”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije