fbpx
NaslovnicaMINA BusinessZadovoljni programom Evropa sad

Zadovoljni programom Evropa sad

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U Opštini Plav su zadovoljni implementacijom programa Evropa sad i očekuju da će većina poslodavaca ispoštovati zakonske propise, saopšteno je na sastanku njenih i predstavnika Uprave za inspekcijske poslove (UIP).

Predstavnici UIP-a su se složili s tim, s obzirom na to da su do sada konstatovane svega dvije prijave po pitanju programa, a nije utvrđena nijedna nepravilnost.

Na sastanku se, kako je saopšteno iz UIP-a, razgovaralo i o problemima koncesionara i Uprave za šume, kao i o značaju saradnje šumarske i vodoprivredne inspekcije na teritoriji opštine Plav u smislu važnih tačaka saradnje u rješavanju gorećih problema.

„Dogovoreno je i da sve vrste prijava koje stižu na adrese lokalnih inspekcija UIP-a budu prosljeđivane na adresu kabineta direktora, kako bi na taj način iste bile što prije procesuirane i samim tim problemi bili efikasnije riješeni“, navodi se u saopštenju.

Direktor UIP-a, Ilir Harasani, rekao je da je važna kontinuirana saradnja između lokalnih samouprava i državnih institucija na svim nivoima.

On je konstatovao da u Upravi razumiju srž problema sa kojima se suočava opština Plav i rekao da će svim sredstvima raditi na tome da djeluju preventivno, a da pritom ne naškode životnoj sredini.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije