fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVlada nastavlja da ulaže u jačanje ukupne infrastrukture

Vlada nastavlja da ulaže u jačanje ukupne infrastrukture

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada će nastaviti da doprinosi i ulaže u jačanje ukupne društvene infrastrukture u Golubovcima, saopštio je premijer Duško Marković i čestitao rukovodstvu i građanima Dan te gradske opštine (GO).

Na održanom sastanku u petak sa predsjednicom GO Golubovci, Tanjom Stajović i predsjednikom Skupštine opštine, Ratkom Stijepovićem razgovarano je o prilikama za dalji razvoj te opštine u okviru Glavnog grada Podgorice.

Marković je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, uspješnim ocijenio aktivnosti lokalne uprave na realizaciji brojnih projekata koje život građana čine kvalitetnijim.

Na sastanku je ocijenjeno da je saobraćajna infrastruktura posebno unaprijeđena izgradnjom bulevara sa četiri trake, kao i da je prošlogodišnje otvaranje srednje škole od posebnog značaja za stanovnike Golubovaca.

Stajović je kazala da je zahvalna Vladi na podršci lokalnoj upravi i građanima, a istakla je i konstruktivnu saradnju sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Upravom javnih radova.

Ona je ukazala na potrebu širenja kapaciteta vrtića i izgradnje tržnice sa zelenom pijacom.

Sagovornici su se saglasili da bi valorizacija aerodroma imala višestruke benefite za građane i privredu i da bi pružila nove razvojne šanse ne samo opštini i gradu već i cijeloj Crnoj Gori.

Najčitanije

Cijene nafte pale nakon iranskih poruka

Njujork, London, (MINA-BUSINESS) - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema...