fbpx
NaslovnicaMINA BusinessVesković dobitnik Opel Astre

Vesković dobitnik Opel Astre

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Penzioner iz Berana, Dragić Vesković, dobitnik je automobila Opel Astra Enjoy u prvom kolu nagradne igre Zlatni tim uhvati ritam, koju realizuje Elektroprivreda (EPCG).

On je danas, preuzimajući ključeve od predstavnika EPCG, kazao da je porodica oduševljena i da će automobil pokloniti sinu.

„Iznenenađenje je bilo ogromno i pitali smo se da li je moguće. Poslije toga, u porodici su nastupili radost i oduševljenje. Komšije i prijatelji su takođe radosni i kažu da su kola pošla u prave ruke“, rekao je Vesković i dodao da će sa još većom motivacijom nastaviti da bude član Zlatnog tima.

On je, kako je saopšteno iz EPCG, dodao da je član Zlatnog tima četiri ili pet godina i da dug za struju plaća čim dobije penziju.

„Redovno plaćam struju i uvijek čim primim penziju odem i platim račun“, saopštio je Vesković.

Direktor sektora za brigu o kupcima u EPCG, Dragan Kadić, čestitao je dobitniku i poželio da automobil dugo i srećno vozi.

„EPCG će i dalje nastaviti da nagrađuje domaćinstva koja redovno izmiruju svoje obaveze i članovi su Zlatnog tima. Ostalo je još 600 umanjenja od 50 EUR, koja ćemo domaćinstvima, članovima Zlatnog tima uručiti u naredna četri kola“, dodao je Kadić.

On je pozvao sve članove Zlatnog tima koji još nemaju aktiviran servis elektronski račun, da to urade, jer su im šanse za dobijanje nagrade veće.

Dobitnici u prvom kolu nagradne igre izvučeni su 20. februara u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću.

U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 193,44 hiljade domaćinstava, članova Zlatnog tima.

Nagradni fond za prvo kolo bio je automobili i 150 umanjenja od 50 EUR na računu.

Iz EPCG su rekli da se 110 umanjenja od 50 EUR izvlačilo iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 193,44 hiljade, a 40 iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis elektronski račun, kojih je bilo 15,81 hiljada.

Iz kompanije su kazali da su 150 umanjenja od 50 EUR dobila domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova – Herceg Novog, Kotora, Tivta, Budve, Bara, Ulcinja, Cetinja, Nikšića, Žabljaka, Mojkovca, Bijelog Polja, Rožaja, Podgorice, Berana i Pljevalja.

Njima će se umanjenje od 50 EUR automatski obračunati na narednom, februarskom računu.

Nagradna igra Zlatni tim uhvati ritam počela je 15. januara i traje do 31. maja. Realizuje se u pet kola.

Nagradna igra je organizovana za članove Zlatnog tima, odnosno sva domaćinstva koja 31. januara nijesu imala dugovanja za električnu energiju.

„Ostala su još četri kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano u upravnoj zgradi EPCG 20. marta, 17. aprila, 27. maja i 19. juna“, dodaje se u saopštenju.

U naredna četri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na računu od 50 EUR.

Najčitanije