fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUspješno završeno četvoromjesečno učešće na Digital World Tour

Uspješno završeno četvoromjesečno učešće na Digital World Tour

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) je, u okviru promotivnih aktivnosti na emitivnom tržištu Njemačke, učešćem na panel diskusiji uspješno završila četvoromjesečnu promociju turstičke ponude destinacije na događaju Digital World Tour.

Događaj je organizovalo Udruženje turističkih agencija Njemačke (TSS GROUP).

“Panel diskusija, koja je održana putem Zoom aplikacije, bila je prilika da predstavnici NTO-a sa kolegama iz Španije, Izraela i Dominikanske Republike razmjene mišljenja i iskustva dobre prakse u oblasti turizma, prezentujući turističke potencijale destinacije kao i pravce djelovanja kao odgovor na krizu u turističkoj industriji koju je izazvala pandemija koronavirusa“, navodi se u saopštenju.

Panel Digital World Tour ispratilo je preko 60 turističkih agencija sa tržišta Njemačke, koji su uzeli aktivno učešće na online panelu kroz postavljanje dodatnih pitanja učesnicima panela.

„U cilju održavanja imidža i privlačenja turista sa tržišta njemačkog govornog područja, NTO je, u periodu od marta do juna, na događaju Digital World Tour predstavila turističku ponudu destinacije putem četiri različite tematske cjeline – gastronomije, aktivnog odmora, relaksa i opuštanja i kulture“, dodali su iz NTO-a.

Pored najznačajnijih turoperatora i agencija, konferencija je okupila i predstavnike turističkih organizacija, privrede, medija i visokih zvaničnika destinacija učesnica.

Najčitanije