fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUspješna ljetnja sezona za Telenor

Uspješna ljetnja sezona za Telenor

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Za kompaniju Telenor ova ljetnja turistička sezona bila je izuzetno uspješna, što dokazuje i liderska pozicija u pripejdu, saopštio je njen generalni direktor Branko Mitrović.

“U Telenoru se sa naročitom pažnjom odnosimo prema poslovanju u ljetnjoj sezoni, po čemu je crnogorsko tržište i specifično. Nastojimo da turistima ponudimo kvalitetnu uslugu i ponudu koja odgovara njihovim potrebama, i tako dodatno doprinesemo razvoju turizma u Crnoj Gori“, naveo je Mitrović u saopštenju.

Iz kompanije su dodali da je u Crnoj Gori, prema podacima Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP), na kraju ljetnje sezone bilo preko 693 hiljada pripejd korisnika, od čega je Telenor imao preko 280 hiljada.

„To je 40,4 odsto udjela u ukupnom broju pripejd korisnika, što Telenor čini liderom u pripejd segmentu“, navodi se u saopštenju.

Tokom ljetnje sezone Telenor je zabilježio najveći rast broja pripejd korisnika, pa je u periodu od aprila do septembra prodato čak 124 hiljade pripejd kartica.

Iz kompanije su kazali da su ovo ljeto obilježile atraktivne ponude za turiste. Telenor je turističke pakete lansirao krajem aprila, kada su korisnici mogli aktivirati i do 100 gigabajta interneta.

„U jeku sezone, Telenor je turistima ponudio tri nova paketa koja omogućavaju aktivaciju čak hiljadu gigabajta interneta. Turistička ponuda osmišljena je tako da u potpunosti odgovori potrebama i najzahtjevnijih korisnika, koji su mogli nesmetano uživati u svim prednostima 4G mreže“, rekli su predstavnici kompanije.

Oni su dodali da i aktuelna pripejd kampanja, koju je Telenor lansirao početkom oktobra, donosi brojne pogodnosti kao što su hiljadu besplatnih minuta u Telenor mreži, 100 minuta ka svim mrežama i deset GB interneta.

Najčitanije

putevi crna gora

Putevi mjestimično mokri i klizavi

Podgorica, (MINA) – U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po mjestimično mokrim...