fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUsluge banke u ovom trenutku veoma potrebne građanima Tuzi

Usluge banke u ovom trenutku veoma potrebne građanima Tuzi

Tuzi, (MINA-BUSINESS) – NLB banka je otvorila filijalu u Opštini Tuzi, kako bi velikom broju klijenata izašla u susret i omogućila im obavljanje potrebnih bankarskih usluga.

Šef filijale NLB-a u Tuzima, Martini Bojaj, saopštio je da je Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) ublažilo privremene mjere koje su važile tri sedmice u toj Opštini i omogućilo da jedan član domaćinstva može da napusti objekat stanovanja, kako bi obavio neophodne poslove.

„NLB banka je, sa svojim top menadžmentom, odmah donijela odluku da otvori filijalu u Tuzima, znajući da veliki broj građana ima račune i obavlja transakcije putem naše banke. Tako da, u ovom duhu, NLB je izašla u susret svim klijentima i građanima u skladu sa odlukom centralne vlasti Crne Gore“, rekao je Bojaj PR Centru.

Prema njegovim riječima, klijenti mnogo cijene što su vrata filijale od utorka otvorena za njih i sve njihove finansijske potrebe, navodeći da je NLB, pored još jedne poslovne banke, jedina koja ima poslovnicu u Tuzima.

„Top menadžment je organizovao vrlo efikasno i efektivno otvaranje filijale u Tuzima, nakon što su centralne vlasti donijele odluku djelimičnog otvaranja Opštine Tuzi, u skladu sa svim mjerama koje su donijete od Instituta za javno zdravlje Crne Gore“, naveo je Bojaj.

Komercijalista u filijali NLB-a u Tuzima, Antonija Adžović, kazala je da se najveći broj zahtjeva klijenata, nakon otvaranja filijale, odnosio na isplate.

„S obzrom na to da su dva šaltera u utorak počela da rade, zajedno smo koleginica i ja imale oko 230 klijenta“, rekla je Anđelić.

Ona je navela da je nakon kraja radnog dana kompletna filijala dezinfikovana, a da prilikom rada koriste zaštitnu masku za lice, rukavice i dezinfekciona sredstva.

„Strah u svakom čovjeku vjerovatno da postoji. Ali ipak je nešto jače – da se mora pomoći klijentima i doći na posao. Tu smo da sebe zaštitimo, stavim rukavice, masku, koristim sva dezinfekciona sredstva, povremeno se dignem sa radnog mjesta i operem ruke. Klijenti su uvijek na prvom mjestu i njih moramo ispoštovati“, navela je Anđelić.

Klijent NLB-a u Tuzima, Nua Gojčaj, kazao je da mu je drago što se u toj Opštini situacija normalizuje i što može koristiti proizvode i usluge NLB banke.

„Prednost je što jedan član porodice može obaviti poslove u banci i trgovini. Nadamo se da će i ovo proći i da će život da se normalizuje. Prilikom izlaska nosim masku i vodim računa o socijalnoj distanci“, rekao je Gojčaj.

Najčitanije