fbpx
NaslovnicaMINA BusinessUPCG formirala Odbor taksi prevoznika

UPCG formirala Odbor taksi prevoznika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U Uniji poslodavaca (UPCG) je formiran Odbor taksi prevoznika, čime je stvorena i formalna pretpostavka za nastavak predanog rada i aktivnosti koje su članovi te poslodavačke organizacije iz tog sektora sprovodili prethodnih godina.

Na konstitutivnoj sjednici je za predsjednika Odbora jednoglasno je izabran vlasnik budvanske taksi kompanije Sany Taksi, Dejan Nuculović, a za potpredsjednika vlasnik firme Novi taksi iz Bijelog Polja, Vasko Veličković.

“Odbor taksi prevoznika je specijalizovano tijelo koje će se u okviru UPCG baviti temama koje su od značaja za unapređenje poslovnog ambijenta za preduzeća koja se bave pružanjem usluge taksi prevoza, targetirajući pri tome tradicionalne probleme koji su prisutni decenijama unazad, sa posebnim akcentom na sivu ekonomiju i nelojalnu konkurenciju”, navodi se u saopštenju.

Odbor se sastoji od 13 članova, uspješnih privrednika iz cijele Crne Gore, a čine ga preduzeća Naš Taksi, Red Taksi, OK-Palma Taksi, Butua Taksi, Red Taksi Tivat, Đir Taksi, More Taksi, Lim Taksi, Maxi Taksi, Euro taksi i Mega Taksi.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...