fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU utorak organizuju Motivacioni dan

U utorak organizuju Motivacioni dan

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Opština Herceg Novi u utorak će za sve žene zainteresovane za učešće na konkursu za podršku razvoju ženskog preduzetništva organizovati Motivacioni dan.

„Ukoliko želite da konkurišete na poziv kako biste dobile nepovratnu finansijsku podršku u pokretanju sopstvenog biznisa, ovo je prilika da saznate više o planiranju i izazovima preduzetništva“, poručili su iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo.

Motivacioni dan će biti organizovan u utorak u velikoj sali Skupštine Opštine Herceg Novi, od devet do 13 sati.

Predavanje će održati poslovna konsultantkinja i mentorka za žensko preduzetništvo, Sanja Milosavljević, koja ima više od deset godina iskustva u odnosima sa medijima i marketingu, a specijalizovana je za podršku malim i srednjim preduzećima.

„Pozivamo vas da u što većem broju učestvujete na predavanju i radionici, tokom kojih ćemo zajedno napraviti plan i pronaći motivaciju. Preokrenite vaše izazove i učinite da rade za vas, unaprijedite karijeru i stvaralaštvo“, poručili su iz Sekretarijata.

Motivacioni dan jedna je od aktivnosti u okviru programa podrške razvoju ženskog preduzetništva koji realizuju partnerske organizacije Lokalnog partnerstva – sekretarijati za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo i za kulturu i obrazovanje, Zavod za zapošljavanje, Fakultet za menadžment iz Herceg Novog, nevladina organizacija (NVO) Ksena i kompanija Perla.

Zainteresovane za učešće u programu podrške razvoju ženskog preduzetništva mogu se prijaviti do 10. februara. Program je dio projekta Podrška razvoju ženskog preduzetništva, koji se sprovodi u okviru programske šeme World of Work in Montenegro: Paving the Road to Recovery.

Projekat finansira ga Fond za dobro upravljanje, jedinica Kancelarije za vanjske poslove, Commonwealth i razvoj (FCDO) Vlade Velike Britanije, a realizuje ga Međunarodna organizacija rada (MOR).

Cilj projekta je dalji razvoj preduzetništva u lokalnoj zajednici i poboljšanje inkluzivne preduzetničke strukture na području opštine Herceg Novi.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Azerbejdžancu koji se bavi nekretninama isplaćeno 127,82 hiljade EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Najveća bruto mjesečna zarada u Crnoj Gori u prošloj godini iznosila...