fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Tehnopolisu edukacija za 77 polaznika

U Tehnopolisu edukacija za 77 polaznika

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – U Inovaciono-preduzetničkom centru (IPC) Tehnopolis u Nikšiću u toku je realizacija Programa edukacija za 77 polaznika koji nova znanja i vještine stiču najviše iz oblasti programiranja, digitalnog marketinga, dizajna i štampe.

Program, kako je saopšteno iz Tehnopolisa, obuhvata šest obuka o programiranju, dizajnu i štampi, web dizajnu, Excel-u, digitalnom marketingu i finansijama i upravljanju rizicima. Za edukaciju je bilo prijavljeno 156 kandidata, ali svi nijesu mogli dobiti mogućnost za učenje.

„Najveće interesovanje kandidati su pokazali za obuke u okviru kojih će, osim osnovnog, ove godine imati mogućnost da prođu i napredni nivo. Program pruža nova znanja i vještine, ali i mogućnost upoznavanja sa novim tehnologijama i zanimanjima uz pomoć kojih zainteresovani mogu postati konkurentni na tržištu rada i lakše pronaći posao“, navedeno je iz Tehnopolisa.

Program edukacija namijenjen je i polaznicima koji žele da nadograde profesionalne vještine kako bi mogli realizovati poslovne ideje, započeti sopstveni biznis ili unaprijediti dosadašnje poslovanje.

„Tokom prethodnih nekoliko dana startovale su tri obuke, a ostale će početi u danima koji slijede. U zavisnosti od koncepta i plana, obuke će se održavati do decembra, a kao i prethodnih godina, predavači i mentori su iskusni stručnjaci u oblastima obuhvaćenim programom“, rekli su iz Tehnopolisa.

Svim kandidatima koji uspješno prođu Program edukacija biće dodijeljeni sertifikati o učešću.

Najčitanije