fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Tehnopolisu 11 obuka tokom jeseni

U Tehnopolisu 11 obuka tokom jeseni

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Inovaciono-preduzetnički centar (IPC) Tehnopolis će i ove jeseni u Nikšiću organizovati set od 11 različitih obuka, od kojih će devet finansirati u potpunosti, pa će učešće za kandidate biti besplatno.

Iz Tehnopolisa je saopšteno da polaznici obuka mogu biti svi zainteresovani koji žele da steknu nova ili prošire postojeća znanja, usavrše profesionalne vještine i pronađu zaposlenje, realizuju poslovne ideje i započnu sopstveni biznis ili unaprijede postojeći.

Obuke će, kako je navedeno, biti organizovane o 3D modelovanju i štampi, digitalnom marketingu, osnovnom i naprednom nivu korišćenja Excel-a, zaštiti intelektualne svojine, osnovama dizajna i štampe, programiranja za početnike i osnovce, upravljanju karijerom u digitalnom svijetu, uvodu u web dizajn, a biće organizovana i edukativna radionica o razvoju i unapređenju proizvoda i usluga.

Planirano je da se obuke održavaju nekoliko puta sedmično, u zavisnosti od dužine trajanja, a predavači će biti iskusni mentori i stručnjaci u oblastima koje su tom sezonom predviđene.

Iz Tehnopolisa je saopšteno da je broj učesnika na obukama ograničen i da će svi kandidati koji ih uspješno završe na kraju dobiti potvrdu o pohađanju.

Zainteresovani detalje o obukama mogu pronaći na web adresi http://www.tehnopolis.me/online/mne/jesenja-sezona-obuka-2019/ ili na društvenim mrežama Tehnopolisa.

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu