fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU srijedu sajam zapošljavanja

U srijedu sajam zapošljavanja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Studentska organizacija EESTEC LC Podgorica, u saradnji sa Unijom poslodavaca (UPCG), organizovaće u srijedu treći sajam poslova za studente Job Fair u prostorijama Sportsko-kulturnog centra Univerziteta Crne Gore.

Sajam će, kako je saopšteno iz UPCG, zvanično otvoriti predsjednik studentske organizacije EESTEC LC Podgorica Miljan Vlahović, predsjednik UPCG Slobodan Mikavica i redovni profesor i prodekan za razvoj i istraživanje na Elektrotehničkom fakultetu Slobodan Đukanović.

“Cilj sajma Job Fair je da studentima Elektrotehničkog fakulteta, studentima IT smjerova na Prirodno-matematičkom fakultetu, kao i na IT smjerovima na Univerzitetu Mediteran i Donja Gorica olakša put do željenog posla, prakse ili stručnog usavršavanja, na način što će ih povezati sa kompanijama koje su zainteresovane da dobiju mlad, motivisan i, prije svega, stručan kadar”, navodi se u saopštenju.

Događajem, koji počinje u deset sati, želi se pružiti podrška aktivnostima koje imaju za cilj smanjenje nezaposlenosti među mladima, obezbeđenje najkvalitetnijeg kadra za poslodavce, kao i uspostavljanje bolje komunikacije između obrazovnog sistema, kompanija i studenata.

Više informacija na www.jobfair.me

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije