fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU prodaji promotivne ulaznice za neograničen broj posjeta nacionalnim parkovima

U prodaji promotivne ulaznice za neograničen broj posjeta nacionalnim parkovima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Promotivne godišnje ulaznice za neograničen broj ulazaka u svih pet nacionalnih parkova i Botaničku baštu Dulovine u Kolašinu mogu se naći u prodaji po cijeni od 13,5 EUR.

“Preduzeće Nacionalni parkovi Crne Gore (NPCG) kroz kampanju Priroda je moj dom osmislilo je dodatne povoljnosti kada je u pitanju posjeta zaštićenim područjima, pa se uz kupovinu godišnje ulaznice stiče mogućnost neograničenog broja ulazaka u svih pet crnogorskih nacionalnih parkova i Botaničku baštu Dulovine do kraja kalendarske godine”, navodi se u saopštenju NPCG.

Oni su naveli da su, u okviru kampanje Priroda je moj dom, izradili i podijelili besplatne ulaznice za oko 70 hiljada učenika osnovnih škola na teritoriji Crne Gore.

“Za organizovane grupe, omogućili smo popust 50 odsto na cijene dnevnih ulaznica. Pripremili smo i popust od 50 odsto na cijenu godišnje ulaznice, koja podrazumijeva neograničen broj ulazaka tokom godine u svih pet nacionalnih parkova i Botanički vrt Dulovine”, saopštili su iz NPCG.

Oni su dodali da podaci iz prethodnih godina govore o sve većem interesovanju domaćih turista za nacionalne parkove, pa očekuju da će godišnje ulaznice naići na veliko interesovanje građana, kao i da će mališani sa dobijenim karticama za besplatan ulaz u parkove provesti ljetnji raspust u tom najvrjednijem prirodnom ambijentu.

Godišnje ulaznice svi zainteresovani mogu kupiti na kontrolno-naplatnim punktovima u nacionalnim parkovima, ali i u Upravi NPCG u Podgorici, na adresi Trg Bećir bega Osmanagića 16.

Najčitanije

Real nakon jedanaesteraca eliminisao Mančester siti, u polufinalu sa Bajernom

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri madridskog Reala i Bajerna iz Minhena biće rivali u polufinalu...

SC Derbi u finalu