fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU potpunosti valorizovati potencijale Danilovgrada

U potpunosti valorizovati potencijale Danilovgrada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Potencijali Danilovgrada, kojih ima mnogo, u narednom periodu moraju biti u potpunosti valorizovani, kako bi svi građani, bez izuzetka, osjetili povoljnost i privilegiju života u toj opštini, ocijenila je predsjednica Skupštine, Danijela Đurović.

Ona je u čestitki povodom Dana opštine Danilovgrad kazala da očekuje da nova lokalna samouprava prepozna razvojnu šansu grada i strateškom politikom privlačenja domaćih i stranih investitora realizuje značajne projekte koji će dovesti do poboljšanja kvaliteta života svih stanovnika ovog kraja.

“Politikom kontinuiranog unapređenja poslovnog ambijenta u ovom gradu, ali i cijeloj zemlji, mogu se obezbijediti mogućnosti za kvalitetno poslovanje svima koji se opredijele za takav korak”, navela je Đurović.

Ona je ocijenila da je, na temelju započetih i planiranih projekata usaglašenih sa strateškim aktivnostima državne vlasti, uvjerena da Danilovgrad i njegove građane čeka bolja budućnost.

Đurović je čestitku uputila predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicima i svim građankama i građanima Danilovgrada.

„Na današnji dan s pijetetom se sjećamo građana Danilograda koji su u antifašističkoj borbi, ali i mnogim drugim oslobodilačkim borbama prije toga, položili svoje živote za slobodu. Njihova tadašnja žrtva i upaljena luča slobode bile su podsticaj za novije generacije da idu njihovim stopama i da nikad ne odstupe sa puta borbe za bolju budućnost domovine”, rekla je Đurović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije