fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU petak promocija konkursa za sufinansiranje inovacione djelatnosti

U petak promocija konkursa za sufinansiranje inovacione djelatnosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja i Privredna komora (PKCG) organizovaće u petak promociju javnog konkursa za sufinansiranje inovacione djelatnosti u ovoj godini, koji je otvoren 1. marta.

Prezentacija će se održati u prostorijama PKCG u 13 sati.

“Skup je moguće pratiti i online, putem Zoom platforme, čiji će link biti dostavljen nakon registracije”, rekli su iz Ministarstva.

Predmet javnog konkursa je podrška razvoju inovacione zajednice kroz sufinansiranje pet programskih linija utvrđenih u Programu za inovacije od prošle do 2024. godine.

Programske linije tiču se podrške EUREKA projektima, stimulisanja zaštite i razvoja pronalaska, podsticanja inovacione kulture, realizacije edukativnih programa u S3 oblastima i podrške učešću u EU Okvirnom programu za istraživanja i inovacije Horizont Evropa – Stub III Inovativna Evropa.

“Predstavnici Ministarstva i Fonda za inovacije predstaviće svaku od pojedinačnih linija, te ponuditi odgovore na svako od pitanja zainteresovanih učesnika”, navodi se u saopštenju.

Tokom skupa će biti pojašnjen i sistem online prijava, koji je prvi put ove godine omogućen za ovu vrstu podrške.

Iz Ministarstva su pozvali sve zainteresovane da se za učešće na događaju prijave do četvrtka popunjavanjem prijave na linku https://docs.google.com/forms/d/1z4aq8pY62aqaN_RNffVgOT_sg1tXONQMuqyle3VI-bw/viewform?pli=1&pli=1&pli=1&edit_requested=true

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije