fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU petak počinje Portonovi praznični bazar

U petak počinje Portonovi praznični bazar

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Portonovi praznični bazar, humanitarnog karaktera, na kojem će svi posjetioci moći da uživaju u kulturi i tradiciji Herceg Novog i probaju neke od lokalnih proizvoda, počeće u petak.

„Trodnevni bazar humanitarnog karaktera okupiće lokalne vinare, proizvođače slanih i slatkih delicija, zanatlije i male proizvođače preparata za ljepotu i njegu tijela i duha. Prikupljeni prihodi namijenjeni su Domu zdravlja u Herceg Novom“, navodi se u saopštenju kompanije Azmont Investments.

Posjetioci će, tokom predstojećeg prazničnog vikenda, moći da probaju i kupe razne lokalne proizvode – med, masline, pršut, maslinovo ulje, vino, peciva, ručno izrađeni nakit, sapune, lavandu i esencijalna ulja.

Tokom dana, svi koji budu dio Portonovi praznične priče, uživaće uz lokalnu muziku i klape, kao i mažoretke koje prati gradska muziku.

Izvršni direktor Azmont Investmentsa, Rashad Aliyev, rekao je da nas je prošla godina podsjetila na značaj koji zdravstveni radnici imaju u društvu, naročito u spašavanju života.

„Na ovaj način, želimo da se i simbolično zahvalimo, pružimo potrebnu finansijsku podršku Domu zdravlja u Herceg Novom i pomognemo dalje pružanje njege pacijentima kojima je potrebna“ poručio je Aliyev.

U Portonovom će od petka do nedjelje na četiri lokacije biti organizovane razne aktivnosti – Hill Side parku, Vista i Boka ulici i Marina trgu.

„Energija i atmosfera koju će svi oni koji budu sa nama osjetiti bila je povod da organizujemo i ove dane nazovemo Portonovi bazar. Praznični dan i Dan nezavisnosti služe nam i da se osvrnemo na kulturu i tradiciju. Pozivamo lokalnu zajednicu i sve ljude iz Crne Gore da nam se ovog vikenda pridruže u slavljanju najboljeg što Crna Gora nudi“, zaključio je Aliyev.

Najčitanije

Čađenović predsjednik Odbora direktora CEDIS-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dosadašnji izvršni direktor Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), Vladimir Čađenović, izabran je...