fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU četvrtak o programima podrške preduzetništvu

U četvrtak o programima podrške preduzetništvu

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis i Opština Nikšić organizuju Info dan o programima podrške preduzetništvu koji će se održati u četvrtak u deset sati u prostorijama IPC Tehnopolis.

Iz Tehnopolisa je saopšteno da će se na događaju predstaviti programi podrške koje Opština Nikšić sprovodi u korist razvoja mikro, malih i srednjih preduzeća u Nikšiću.

Ta aktivnost je, kako se precizira, dio projekta Inovativne održive tehnologije za ekonomsko unapređenje zanatstva – CRAFTINNO, koji se sprovodi u partnerstvu sa Opštinom Nikšić, uz podršku Norveške preko projekta Norveška za vas – Crna Gora.

„Cilj je doprinijeti razvoju inovativnog ekosistema u Crnoj Gori kroz izgradnju kapaciteta za inovacije subjekata za podršku poslovanju i malih biznisa iz oblasti zanatstva“, navodi se u saopštenju.

Na info danu će govoriti menadžer projekta Norveška za vas – Crna Gora Armen Čekić, glavna administratorka Opštine Nikšić i predsjednica Komisije za raspodjelu sredstava za podršku ženskom preduzetništvu Biljana Vučurović, kao i koordinatorka projekta Zajedno od znanja do posla, Biljana Pinjatić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije