fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Budvi šest hiljada turista

U Budvi šest hiljada turista

Budva, (MINA-BUSINESS) – Na budvanskoj rivijeri trenutno boravi šest hiljada gostiju, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva (TOB).

Ivana Rebić iz lokalne TO kazala je da je od toga 4,5 hiljada smješteno u hotelima, dok je 1,5 hiljada u privatnom smještaju.

“Najviše gostiju je pristiglo iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Turske, Ukrajine i Rusije”, rekla je Rebić agenciji Mediabiro.

TOB je, povodom prvomajskih i uskršnjih praznika, ispred Starog grada organizovala akciju podjele slatkiša pod nazivom Vesela družina.

“Najmlađe sugrađane i goste obradovali smo posebnim programom ispred Starog grada. Program je počeo u 11 sati, kada je Vesela družina
počela s podjelom slatkiša i animiranjem djece. U isto vrijeme su se dijelile i ručno rađene maske, koje je izradila naša umjetnica Kristina Mačić”, kazala je Rebić.

Pored uskršnje instalacije, koja se već nalazila na trgu, postavljena je i uskršnja foto-tabla kao dodatna zabava za najmlađe.

„Raduje nas što je odziv djece i njihovih roditelja veliki, ali stalno napominjemo da je važno da poštujemo trenutne epidemiološke mjere”, rekla je Rebić.

Najčitanije