fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryU Biznis centru 60 radnih mjesta

U Biznis centru 60 radnih mjesta

Cetinje, (MINA-BUSINESS) – Biznis centar Prijestonice Cetinje u saradnji sa Programom za razvoj Ujedinjenih nacija (UNDP) raspisao je konkurs za prijem stanara odnosno korisnika poslovnog prostora u objektu nekadašnje fabrike obuće Košuta.

Iz Prijestonice Cetinje je saopšteno da je budućim korisnicima na raspolaganju 60 radnih mjesta.

„Konkurs je raspisan na neodređeno vrijeme do popunjavanja kapaciteta, dok će se evaluacija pristiglih prijava obavljati svakog mjeseca“, navodi se u saopštenju.

Na konkursu mogu učestvovati pojedinci, koji po prijemu u biznis inkubator u roku od dva mjeseca moraju registrovati djelatnost, kao i preduzeća i preduzetnici sa teritorije Prijestonice Cetinje, koji posluju kraće od dvije godine i čija djelatnost ima elemente inovacija.

„Zainteresovani kandidati i preduzeća mogu se prijaviti za stanare Biznis centra ukoliko su njihovi projekti iz oblasti energetike, turizma, poljoprivrede, informaciono-komunikacionih tehnologija (ICT) i kreativnih industrija“, dodaje se u saopštenju.

Budućim stanarima Biznis centra na raspolaganju su poslovne jedinice površine od 18 do 24 metra kvadratna i Open Space prostor, brzi internet, prezentacioni i konferencijski prostor i odgovarajuća oprema, parking, podrška u osnivanju i registraciji novih inovativnih preduzeća, kao i usluge u domenu promocije, medijskog nastupa, konsaltinga i edukacije.

Odabrani stanari resurse će moći da koriste po povlašćenim uslovima najduže tri godine.

Zainteresovani aplikacione formulare mogu preuzeti sa veb stranica Prijestonice i UNDP-a.

Najčitanije

Sjutra aukcija sportskih rekvizita

Podgorica, (MINA) - Aukcija sportskih rekvizita, kao dio akcije Zajedno do Pariza 2024, biće...