fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička ponuda Bara predstavljena na sajmu u Londonu

Turistička ponuda Bara predstavljena na sajmu u Londonu

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija Bar predstavlja svoju turističku ponudu na Svjetskoj berzi putovanja /World Travel Market/ (WTM 2021), koja se ove godine održava u hibridnom formatu u Londonu.

Berza je uživo organizovana u Londonu od ponedjeljka do danas, dok će od 8. do 9. novembra biti održana virtuelno.

TO Bar, kao i prethodnih godina, učestvuje na tom veoma značajnom događaju za turističku industriju, na kojem, osim Crne Gore, ponudu predstavljaju 182 države za 51 hiljadu posjetilaca iz najrazličitijih sfera turizma.

WTM je najvažnija i najveća turistička berza, koja se održava pod sloganom Reconnect. Rebuild. Inovate, imajući za cilj da obnovi turističku industriju koja je, usljed pandemije koronavirusa, pretrpjela velike i nenadoknadive gubitke, kao i da napravi konekciju između turističkih zajednica.

“Već prvog dana sajma TO Bar je ostvarila veliki broj sastanaka sa veoma značajnim turoperatorima, predstavnicima turističkih agencija, novinarima, fotografima i travel-blogerima, kao i mnogim drugim klijentima zainteresovanim za ponudu barske opštine, a koji će biti proslijeđeni turističkoj privredi Bara kako bi ostvarili potencijalnu saradnju u budućnosti”, navodi se u saopštenju.

Učesnici su najviše bili zainteresovani za aktivni odmor, prirodne ljepote, aktuelne mjere u vezi sa putovanjem usljed pandemije, kao i potencijalnu saradnju u sferi digitalnog marketinga.

Osim TO Bar, na štandu Crne Gore ponudu su predstavile Turistička organizacija Budva, Hotelska grupa (HG) Budvanska rivijera, hotel Blue Kotor Bay i turistička agencija Montenegro Tourist Service. Na sajmu su bili prisutni i predstavnici nacionalnog avioprevoznika Air Montenegro.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Perović puštena da se brani sa slobode

Podgorica, (MINA) - Direktorica Agencije za sprječavanje korupcije (ASK) Jelena Perović puštena je da...