fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTreći avion ponovo operativan

Treći avion ponovo operativan

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Treći avion, Airbus A320 kompanije Air Montenegro ponovo je operativan i saobraćaj će od danas biti normalizovan.

“Zbog tehničke neispravnosti aviona iznajmljenog od hrvatske kompanije Trade Air, prethodna četiri dana došlo je do promjena u planu saobraćaja, kao i kašnjenja pojedinih letova”, navodi se u saopštenju.

Air Montenegro je, kako su rekli iz kompanije, sve svoje raspoložive kapacitete usmjerio na organizovanje i realizaciju saobraćaja, sa ciljem da putnici dođu do željene destinacije u najpribližnije vrijeme planiranom, poštujući prije svega bezbjednost i sigurnost putnika.

“Brza reakcija tima nacionalne avio-kompanije je za određen broj letova našla i alternativna rješenja u vidu prevoza do drugog aerodoroma ili prevoz drugom avio-kompaniom, dok je značajan broj letova organizovan po planu i bez kašnjenja”, dodaje se u saopštenju.

Ovakve i slične situacije su, kako su kazali, uobičajene u avijaciji i svjedoci smo da je, naročito tokom ove godine, veliki broj avio-kompanija otkazao na hiljade letova širom Evrope.

“Air Montenegro je ipak učinio sve da se letovi realizuju, imajući u vidu da svako pomjeranje leta može uticati na planove putnika, u čemu je imao i veliku podršku partnera i operativnih službi”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su se zahvalili svim putnicima na razumijevanju i kooperativnosti, a kroz kontinuirane aktivnosti u narednom periodu će nastojati da dodatno unaprijede sistem podrške.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije