fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTosčelik da se uozbilji ili ustupi Željezaru novom menadžmentu

Tosčelik da se uozbilji ili ustupi Željezaru novom menadžmentu

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Poslanik Radničke partije, Maksim Vučinić, saopštio je da od kompanije Tosčelik očekuje da konačno uozbilji svoj odnos prema nikšićkoj Željezari i da se izdigne na nivo poslovanja koji takav jedan sistem zahtjeva.

„Ukoliko nijesu sposobni za takav rad, najbolje je da Željezaru ustupe nekom novom menadžmentu koji će znati da koristi njene kapacitete na isplativ način“, naveo je Vučinić u saopštenju.

On je kazao da odlaganje početka proizvodnje u nikšićkoj fabrici potvrđuje opravdanost sumnje koju su izrazili radnici i Radnička partija već nakon prvog sastanka sa menadžmentom fabrike.

„Iako novo prolongiranje nastavka rada Željezare ne uliva optimizam, ostajemo posvećeni borbi za opstanak fabrike. Značaj Željezare za Nikšić i Crnu Goru najbolje se vidi u vremenu kada je u njoj zaustavljena proizvodnja“, rekao je Vučinić.

On je naveo da je jedina garancija ostanka Toščelika u Nikšiću rečenica ambasadorke Turske Songul Ozan.

„Međutim, lično me brine razlog odlaganja sastanka sa predstavnicima skupštinske Komisije, na kojoj je trebalo da detaljno upoznamo njenu ekselenciju sa uslovima rada u fabrici“, zaključio je Vučinić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije