fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelenor od danas i zvanično One

Telenor od danas i zvanično One

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor je od danas zvanično One, i svi ključni elementi kompanije su promijenjeni u skladu sa One brendom – od logotipa, kompanijskog web sajta, mobilne aplikacije, poslovnica do korisničke podrške.

Iz kompanije je saopšteno da je tokom marta kompanijski domen promijenjen u 1.me i nakon toga Telenorov sajt više nije dostupan.

“Svi korisnici koji pokušaju da mu pristupe biće preusmjereni na novi websajt kompanije One. Redizajnirana aplikacija Moj One dostupna je za preuzimanje kako sa websajta kompanije tako i sa AppStore i PlayStore prodavnica“, navodi se u saopštenju.

 

Predstavljena je i nova ponuda One pripejd, a uvode se i nove usluge. Jedna od njih je osiguranje mobilnih telefona u slučajevima oštećenja i krađe. Sredinom aprila planirano je i značajno unapređenje korisničke podrške u cilju direktnije komunikacije sa korisnicima.

Izvršni direktor kompanije One, Branko Mitrović, kazao je da su u fokusu njihove strategije korisnici kojima će ponuditi najširi mogući spektar usluga u skladu sa njihovim potrebama i navikama.

„Imamo i novu uslugu osiguranja telefona, kao i novi vid korisničke podrške webchat, sa ciljem da naši korisnici u roku od jednog minuta stupe u kontakt sa našim agentima u cilju rješavanja problema ili dobijanja informacije“, rekao je Mitrović.

On je kazao da njihova istraživanja pokazuju da korisnici zahtijevaju stabilnu i pouzdanu mrežu, dobre tarifne pakete, sjajnu ponudu uređaja i efikasnu korisničku podršku.

„Spremni smo da ispunimo ova očekivanja. Zbog toga naš slogan glasi Računaj na nas“, dodao je Mitrović.

Iz One-a je saopšteno da svi korisnici koji kupe uređaj u nekoj od njihovih poslovnica kao dodatnu uslugu mogu odabrati i osiguranje novog telefona. Ovaj tip usluge već je stekao veliku popularnost u zemljama Evropske unije.

Kompanija One donosi jedinstvenu i svježu energiju, iskrenu i zabavnu priču na tržište telekomunikacija. Želja korisnika za besprekornim iskustvom, te težnja kompanije One da im obezbijedi najbolju mrežu i najbolje korisničke usluge, biće utemeljana na iskrenom i transparentnom odnosu.

“One je obezbijedio neophodne uslove za razvoj 5G tehnologija, i preduzima sve potrebne korake da korisnicima omogući još kvalitetniju mrežu”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije