fbpx
NaslovnicaGlavna vijestTelenor neće mijenjati cijene u domaćem saobraćaju

Telenor neće mijenjati cijene u domaćem saobraćaju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Telenor, usljed ukidanja rominga, neće mijenjati cijene u domaćem saobraćaju, saopštio je izvršni direktor, Branko Mitrović i dodao da su korisnici i njihovo iskustvo uvijek na prvom mjestu u toj kompaniji.

Mitrović je agenciji Mina-business kazao da je kompanija Telenor, kao odgovorna i zainteresovana strana u procesu dogovora o snižavanju cijena usluga rominga u regionu Zapadnog Balkana, od samog početka učestvovala i davala svoj doprinos u pronalaženju najboljih rješenja prilikom usaglašavanja Sporazuma koji je danas stupio na snagu.

„WB6 je inicijativa koja traje već nekoliko godina, i mi u Telenoru, a vjerujemo i svi operateri u zemljama Zapadnog Balkana, smo imali vremena da se pripremimo i prilagodimo naše poslovanje i sisteme, tako da budemo u potpunosti spremni za ovaj trenutak. Na prvom mjestu u pitanju je odluka koja donosi mnogo benefita našim korisnicima, a to je ono čemu smo mi u Telenoru konstantno posvećeni“, kazao je Mitrović.

On je objasnio da model „roming kao kod kuće“ za građane konkretno znači da ponudu, odnosno paket koji koriste u svojoj mreži, sa pripadajućim resursima, minutima, porukama i internetom mogu da koriste i u roamingu u okviru regiona Zapadnog Balkana, bez dodatnih troškova za roaming prilikom korišćenja servisa.

„Brza i sigurna povezanost ključna je za stvaranje povoljnog okruženja za tržište i investicije. To se naročito odnosi na države koje teže članstvu u Evropskoj uniji“, zaključio je Mitrović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije