fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelenor nagradio 13 hiljada korisnika

Telenor nagradio 13 hiljada korisnika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Telenor je, putem velike nagradne igre koju je organizovao za pripejd korisnike, dodijelio više od 13 hiljada robnih i servisnih nagrada.

Tokom osam sedmica, koliko je nagradna igra trajala, podijeljeno je gotovo 450 mobilnih telefona.

„Više od 4,3 hiljade korisnika nagrađeno je besplatnim minutima ka svim mrežama, a isto toliko njih dobilo je mogućnost da šalje neograničeni broj besplatnih poruka“, navodi se u saopštenju.

Telenor je dodijelio i deset gigabajta (GB) interneta za više od 3,7 hiljada korisnika. Svake sedmice, dodjeljivane su i glavne i sedmične nagrade, pa je jedan od najnovijih modela Apple telefona, iPhone XS, dobilo osam korisnika.

„Telenorovi inženjeri razvili su softversko rješenje, specijalno dizajnirano za potrebe nagradne igre, koje je omogućavalo da se dnevne i sedmične nagrade izvlače slučajnim uzorkom. Nagrade su podijeljene korisnicima u svim gradovima Crne Gore“, rekli su iz Telenora.

Direktor Marketinga u Telenoru, Brano Đurović, kazao je da su u toj kompaniji željeli da nagradnom igrom korisnicima pruže još više mogućnosti da uživaju u servisima i uslugama koje nudi Telenor.

„Kao operator sa najvećim brojem pripejd korisnika u Crnoj Gori, željeli smo da nagradimo korisnike jer prepoznaju kvalitet naše ponude“, dodao je Đurović.

Svi pripejd korisnici, bez obzira na paket koji koriste, imali su pravo da učestvuju u nagradnoj igri. Vjerovatnoća za dobijanje nagrade povećavala se što se češće dopuni račun, bez obzira na iznos dopune.

Nagrade su osmišljene tako da omogućavaju više besplatne, digitalne komunikacije u Telenor mreži.

“Nagradna igra je dio Telenorove pripejd kampanje, koja donosi još povoljnosti. Svi korisnici koji do 30. aprila kupe i aktiviraju Telenor pripejd karticu, dobiće 50 EUR za pozive i SMS poruke u Crnoj Gori i pet GB interneta”, saopšteno je iz Telenora.

Osim toga, korisnici mogu potpuno besplatno, bez trošenja gigabajta, koristiti Facebook i Instagram godinu od trenutka aktivacije.

Najčitanije