fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSve finansijske obaveze objedinjene u jedan Addiko kredit

Sve finansijske obaveze objedinjene u jedan Addiko kredit

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka omogućila je klijentima kredit za objedinjavanje postojećih finansijskih obaveza, ali i priliku za nova kreditna sredstva do čak 30 hiljada EUR, uz fiksnu kamatnu stopu.

„Klijenti na ovaj način mogu da refinansiraju njihove obaveze, čak i bez prenosa plate ili penzije u Addiko banku“, kazali su iz banke.

Uz Addiko gotovinski kredit Addiko i klijenti drugih banaka mogu da apliciraju i za Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu, bez naknade za izdavanje kartice i bez naknade za održavanje u periodu od 12 mjeseci.

Ovu izvrsnu ponudu klijenti mogu iskoristiti do sredine oktobra.

Direktor sektora prodaje proizvoda na malo, Ognjen Mijušković, kazao je da su, kao specijalisti za brze kredite, inovativnim rješenjima pokazali da mogu da daju finansijski podsticaj klijentima onda kada im je potreban, kao i daju pravi odgovor u pravo vrijeme.

„Klijenti danas očekuju savršeno korisničko iskustvo, ono koje će im omogućiti ostvarenje njihovih želja i potreba bilo kad i bilo gdje. Upravo to je svrha Addiko banke, da im učinimo život jednostavnijim i pomognemo u svim životnim situacijama, a jedna od njih je i da kada nam ne funkcioniše plan A, moramo imati plan B“, rekao je Mijušković.

Direktor sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, saopštio je da Addiko banka uvijek ima spremno rješenje, a specijalnom ponudom klijentima su omogućili objedinjavanje svih njihovih postojećih kreditnih obaveza u samo jednu.

„Sve je lakše uz plan B, kaže naša promotivna poruka, a naši klijenti to potvrđuju prolazeći kroz vrlo brzu i jednostavnu proceduru obrade kredita. Osjećaj sigurnosti za sve nas je važan, posebno kada se radi o finansijskoj stabilnosti, a kredit sa jedinstvenom ratom do kraja otplate kredita umanjuje naše brige“, dodao je Radulović.

Apliciranje za Addiko gotovinski kredit do 30 hiljada EUR, sa rokom otplate do deset godina, sa ili bez prenosa mjesečnih primanja, brzo je i jednostavno uz preliminarno odobrenje samo uz ličnu kartu.

Za određene potrebe koje iziskuju manju finansijsku podršku, klijenti uz Mastercard 3u1 kreditnu karticu imaju mogućnost podjele na 24 rate.

Osim u Addiko poslovnicama, više informacija građani mogu da potraže na web stranici https://www.addiko.me/, kao i putem Kontakt centra na broj 19990, svakog radnog dana od osam do 19 sati i subotom od osam do 13 sati.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije