fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSud zabranio privremene objekte kojima se onemogućava prolaz kroz Miločerski park

Sud zabranio privremene objekte kojima se onemogućava prolaz kroz Miločerski park

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Arbitražni sud u Londonu izdao je danas zabranu postavljanja privremenih objekata kojima se onemogućava slobodan prolaz kroz Miločerski park, saopštio je ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović.

“Ovo je dokaz ispravnosti pozicije Vlade u ovom postupku. Radujemo se ponovnom otvaranju hotela Sveti Stefan i njegovom poslovanju u skladu sa potpisanim ugovorom, zakonima Crne Gore i najboljom međunarodnom praksom”, napisao je Milatović na Twitteru.

On je rekao da je, nažalost, današnja odluka Arbitražnog suda u Londonu takođe ogolila partijsku zarobljenost crnogorskog Privrednog suda i samovolju njegovog predsjednika Blaža Jovanića.

Iz Ministarstva ekonomskog razvoja su u subotu Televiziji Vijesti saopštili da vjeruju da je otvaranje grad hotela Sveti Stefan i Miločera izvjesno u predstojećoj ljetnjoj sezoni, navodeći da bi zakupac u suprotnom prekršio ugovor i izazvao njegov raskid i dodajući da će privremena mjera zabrane, koju je nedavno odredio Privredni sud, biti ukinuta.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije