fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSpremni da pomognu u rješavanju problema autoprevoznika

Spremni da pomognu u rješavanju problema autoprevoznika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo kapitalnih investicija spremno je da razgovara sa predstavnicima autoprevoznika, sasluša probleme sa kojima se suočavaju i pomogne u njihovom rješavanju, saopšteno je iz tog resora.

Crnogorski autobuski prevoznici, koji su danas u Podgorici organizovali protestnu vožnju, tražili su sastanak sa resornim ministrima kako bi se našlo rješenje za taj sektor, koji se zbog koronakrize našao pred gašenjem.

Iz Ministarstva kapitalnih investicija su, komentarišući protestnu vožnju, kazali da je u pitanju “kucanje na otvorena vrata”.

“Ministarstvo je spremno, kao što je to bio slučaj u više navrata ranije, da sjedne za sto sa predstavnicima prevoznika, sasluša njihove probleme i da pomogne u njihovom rješavanju”, navodi se u saopštenju.

Iz Ministarstva kapitalnih investicija su naglasili da Vlada i njena resorna ministarstva nijesu svemoćna, i da se pomoć za prevoznike mora tražiti u granicama mogućeg, imajući u vidu sve izazove i teškoće sa kojima su država i ekonomija suočene u vremenu pandemije.

Oni su pozvali predstavnike prevoznika da razgovaraju i razmotre na koji način država može da im pomogne da prevaziđu teškoće.

Najčitanije