fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSpecijalna jesenja ponuda Air Montenegra

Specijalna jesenja ponuda Air Montenegra

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna avio-kompnija Air Montenegro pripremila je, u okviru jesenje ponude, promotivne cijene avio-karata, koje će trajati do 16. oktobra.

Cijene karata u jednom pravcu na linijima Tivat-Beograd i Beograd-Tivat, u okviru promotivne ponude, iznosiće 40 EUR. Ista promotivna cijena važiće i za letove na linijama Beograd-Podgorica i Podgorica-Beograd.

Iz kompanije su saopštili da se jesenja promotivna cijena odnosi i na linije Podgorica-Ljubljana i obrnuto i iznosi 55 EUR u jednom pravcu.

Karte kupljenje tokom promotivnog perioda mogu se iskoristiti za putovanja do 23. marta naredne godine. U cijenu karte, pored ručnog prtljaga od 8 kg uključen je i prtljag do 23 kilograma.

„Naš cilj je da u svakom trenutku, tokom cijele godine, obezbijedimo dobru povezanost i ugodno putovanje do vaših omiljenih gradova. Uz to smo pripremili i posebne cijene avio-karata za sve one koji planiraju boravak u Beogradu ili Ljubljani, ali i one koji žele da posjete Crnu Goru i van ljetnjih mjeseci“, kazali su iz kompanije Air Montenegro.

Oni su dodali da su sve informacije o redu letjenja dostupne na sajtu.
(kraj) nar

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije