fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSnažnije valorizovati razvojne kapacitete u interesu Danilovgrada

Snažnije valorizovati razvojne kapacitete u interesu Danilovgrada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Razvojni kapaciteti u vidu povoljnog geografskog položaja i izuzetnih poljoprivrednih, turističkih i industrijskih potencijala, mogu se još snažnije afirmisati i valorizovati u interesu Danilovgrada i čitave Crne Gore, ocijenio je predsjednik Skupštine, Aleksa Bečić.

On je čestitao 9. decembar – Dan Opštine Danilovgrad, njenoj predsjednici Zorici Kovačević i predsjedniku Skupštine Opštine, Zoranu Boškoviću.

Bečić je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, kazao da se taj važan datum s pijetetom obilježava dajući počast časnim precima tog grada – nosiocima antifašističke ideje i njihovim savremenicima, koji gaje demokratske vrijednosti na kojima počiva savremena Crna Gore.

„Pored povoljnog geografskog položaja između dva najveća grada u državi, te izuzetnih poljoprivrednih, turističkih i industrijskih potencijala, cijenim da još snažnije možemo afirmisati i valorizovati navedene razvojne kapacitete u interesu Danilovgrada i čitave Crne Gore“, naveo je Bečić u čestitki.

Najčitanije

ambasador

Kineski Tajvan

Autorski tekst ambasadora Kine u Crnoj Gori, Fan Kuna Kada je riječ o kineskom ostrvu...