fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSkupština će pomoći manjinskim akcionarima Duvanskog kombinata

Skupština će pomoći manjinskim akcionarima Duvanskog kombinata

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Skupština je spremna da, u okviru njenih nadležnosti, pomogne u prevazilaženju izazova sa kojima se suočavaju manjinski akcionari Duvanskog kombinata, saopštio je njen predsjednik Aleksa Bečić.

On je danas razgovarao sa predstavnicima Udruženja manjinskih akcionara Duvanskog kombinata, Žarkom Kneževićem i Ratkom Šukovićem.

„Razgovarajući o njihovom položaju, Bečić je iskazao interesovanje za aktivnosti Udruženja i naveo spremnost Skupštine da, u okviru svojih nadležnosti, pomogne u prevazilaženju izazova sa kojima se suočavaju manjinski akcionari“, navodi se u saopštenju iz Kabineta predsjednika.

Bečić je upoznao sagovornike sa radom Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije i kazao da očekuje da će nova parlamentarna većina afirmisati problematiku privatizacije Duvanskog kombinata.

„Sagovornici su istakli zadovoljstvo dijalogom sa rukovodstvom parlamenta i izrazili očekivanje da će pitanja koja su predmet njihovog interesovanja, biti razmotrena u predstojećem periodu“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije