fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSedmica popusta za posjetioce T-Centra u Ulcinju

Sedmica popusta za posjetioce T-Centra u Ulcinju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom je, povodom otvaranja novog multimedijalnog T-Centra u Ulcinju, najavio sedmicu popusta, tokom koje će cijene usluga za nove korisnike u tom gradu biti niže i do 50 odsto, a uređaji jeftiniji i do 100 EUR.

Iz Telekoma su kazali da će u narednih sedam dana za sve posjetioce T-Centra u Ulcinju uređaji Huawei P9 Lite mini i Y6, kao i Huawei P10 Lite i P20 Lite biti jeftiniji i do 100 EUR.

Oni su dodali i da cijene niže i do 100 EUR važe za kupovinu modela Huawei P Smart 2018 i Honor 8 Lite, kao i Huawei P20 i P20 Pro preko Telekomove web prodavnice.

„Pretplata za sve nove korisnike TV servisa Extra Duo, TV Duo, Extra Trio i Magenta 1 u prvih 12 mjeseci biće niža 50 odsto, dok 40 odsto popusta očekuje nove korisnike Max postpejd i Libero paketa za mobilni internet“, navodi se u saopštenju.

Predstavnici Telekoma su kazali da će redizajnirana digitalna poslovnica u Ulcinju korisnicima ponuditi lakši pristup servisima i uslugama kompanije.

„Iskustvo nam je pokazalo da ovakav način prezentacije proizvoda i usluga Telekoma, bez obzira da li je riječ o fiksnim, mobilnim, internet, TV ili integrisanim ponudama, u najvećoj mjeri odgovara našim korisnicima“, kazao je direktor sektora za rezidencijalne korisnike, Dušan Banović.

On je dodao da multimedijalni centri korisnicima nude potpuno novo iskustvo u prezentaciji, dok im stručno osoblje kompanije olakšava snalaženje i izbor uređaja i servisa, kao i benefita koje imaju kada potpišu ugovor sa Telekomom.

U kompaniji očekuju da će moderan ambijent novootvorenog multimedijalnog centra, uređenog po najvišim standardima i konceptu Deutsche Telekom grupe, doprinijeti imidžu grada kao atraktivne turističke destinacije.

Najčitanije