fbpx
NaslovnicaMINA BusinessŠavniku predstoji ekonomski i turistički napredak

Šavniku predstoji ekonomski i turistički napredak

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Opštini Šavnik predstoji ekonomski, socijalni i turistički napredak, saopštio je predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i dodao da je uvjeren da će se kroz politiku otvaranja novih radnih mjesta omogućiti zapošljavanje domicilnog stanovništva.

“Turistički potencijali ovog područja, bogatog netaknutom prirodom, čistim rijekama i jezerima, kao i ljubaznim i plemenitim domaćinima, pogodan su investicioni prostor za značajne infrastrukturne projekte, koji će doprinijeti podizanju životnog standarda stanovništva, što bi, siguran sam, stimulisalo ljude da ostanu i privređuju u svojoj opštini”, naveo je Bečić.

On je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, čestitao Dan Opštine Šavnik njenom predsjedniku Jugoslavu Jakiću i predsjednici Skupštine Opštine Nadeždi Kotlici.

„Koristim priliku da u svoje i u ime Skupštine, Vama i svim građankama i građanima Šavnika, u godini kada slavimo 80 godina od opštenarodnog ustanka vođenog idejom antifašizma i borbe za oslobođenje naše zemlje, sa ponosom čestitam Dan Opštine Šavnik”, naveo je Bečić.

Prema njegovim riječima, veliki istorijski značaj 22. jula prožima u sebi junaštvo, hrabrost i čojstvo drobnjačkog kraja u borbi za slobodu, kao najuzvišeniju vrijednost.

“U proteklim decenijama, svjedoci smo da se naša država suočava sa odlaskom mladih ljudi iz sjevernih krajeva, što nas obavezuje da borba za mlade ljude i ulaganje u njihov razvoj mora ostati prioritet”, zaključio je Bečić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije